Konsultteja SAP S/4HANA -hankejohtajiksi ja seniori­asiantuntijoiksi

Ämplify etsii konsultteja SAP S/4HANA -hankejohtajiksi ja senioriasiantuntijoiksi. Tule osaksi merkityksellistä tiimiä ja muutosmatkaa!

Ämplify on liikkeenjohdon konsultointiyritys, joka uskoo voimakkaasti parempaan työelämään, innovatiivisiin ratkaisuihin ja kestävään kehitykseen. Luottamus ja kunnioitus toisiamme sekä asiakkaitamme kohtaan ovat arvoja, jotka ohjaavat kaikkea toimintaamme.

Meidän intohimomme on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa tehokkaasti ja kestävästi. Keskitymme erityisesti ERP-transformaatioihin, yritysjärjestelyihin ja asiakkaittemme liiketoiminnan uudistamiseen. Olemme ylpeitä kulttuuristamme, joka perustuu avoimuuteen, yhteistyöhön, energisyyteen, oppimiseen ja tuloksiin.

Mitä etsimme

Toimintamme kasvaessa, haemme nyt kokeneita ja energisiä ihmisiä, joilla on erikoisosaamista ERP transformaatioiden suunnittelusta ja johtamisesta, SAP S/4HANA -kokemusta, sekä vahvoja näyttöjä isoista hankkeista. Suhtaudut intohimoisesti teknologiaan ja sen mahdollisuuksiin liiketoiminnan kehittämisessä. Olet valmis johtamaan monimutkaisia projekteja ja toimimaan siltaa rakentavana voimana. Kokemuksesta tiedät, että onnistumisen keskiössä on huipputiimi, jollaista haluat olla rakentamassa.

Odotamme sinulta

  • Vahvaa SAP S/4HANA -toiminnallisen alueen osaamista ja/ tai vahvaa kokemusta SAP S/4HANA -projektien johtamisesta
  • Erinomaisia projektinjohtamistataitoja ja kykyä hallita monimutkaisia aikatauluja ja budjetteja
  • Vahvoja viestintätaitoja ja kykyä työskennellä tehokkaasti sekä tiimien sisällä että asiakkaan kanssa
  • Kykyä ymmärtää liiketoiminnan prosesseja ja niiden optimointia teknologian avulla
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Mitä tarjoamme

  • Mahdollisuuden työskennellä monipuolisten ja haastavien projektien parissa
  • Tilaisuuden kehittää uraasi kannustavassa työympäristössä
  • Kilpailukykyisen palkan ja kattavat työsuhde-edut
  • Joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöhön
  • Vahvan tukiverkoston ja mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen ja ammatilliseen kehitykseen

Liity joukkoomme

Jos olet valmis tarttumaan haasteeseen ja tekemään merkityksellistä työtä yhdessä osaavan ja innostuneen tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen lauri.eskola@amplify.fi. Kerro meille, miksi olet sopiva henkilö tähän rooliin ja miten voisit auttaa asiakkaitamme saavuttamaan heidän tavoitteensa.

Odotamme innolla, että liityt kasvavaan tiimiimme!

Lähetä hakemus